Skip to content

Elfordon

Olika användningsområden

Våra elfordon erbjuder en innovativ och hållbar lösning för en mängd olika användningsområden. Dessa fordon utnyttjar den senaste elektriska drivtekniken för att leverera pålitlig prestanda samtidigt som de minimerar miljöpåverkan och driftskostnad.

Elfordon med manga anvandningsomraden

Distribution

Inom logistik och leverans är elektriska arbetsfordon ett utmärkt alternativ för att minska utsläpp och trafikbelastning. Dessa fordon kan användas för att leverera paket, matvaror och andra varor på ett effektivt sätt samtidigt som de bidrar till företagets uppsatta hållbarhetsmål.

Fastighetsskötsel

Inom bostadsområden, nöjesparker ock liknande kan våra elfordon användas för att transportera människor och material på ett miljövänligt sätt. Fordonen går tyst tack vare att den går på 100% el! Perfekt för att inte störa boende eller besökare i området. 

Industri

På industrianläggningar och lager kan elarbetsfordon användas för att transportera material, verktyg och utrustning inom området. De tysta och emissionsfria egenskaperna hos dessa fordon gör att de även kan användas inomhus.

Kyrkogård

Våra professionella arbetsfordon är lätta och smidiga att navigera på mindre gångvägar såsom på kyrkogårdar. Användningsområdena är flera med allt från grav- & trädgårdsskötsel till regelbundna säkerhets- och övervakningsrundor på området.

Park och trädgård

Våra elfordon är idealiska för att underhålla stadsmiljöer, som parker, gator och trottoarer. De kan användas som t.ex. sopbilar och trädgårdsfordon. Möjlighet att även utrusta med bevattningsaggregat eller högtryckstvätt. Anpassa efter just Ert företags behov.

Nyfiken på våra elfordon?

Alla våra elfordon tillverkas i Frankrike vilket ger lägre transportavtryck jämfört med fordon som tillverkas längre bort. Detta leder till lägre transportkostnader och kortare leveranstider av fordon, tillbehör och reservdelar.