Industri

Våra elektriska arbetsfordon lämpar sig mycket väl i flera olika former av lager- och industrimiljöer. Har Ni långa avstånd inom området där Ni behöver ta er snabbt mellan avdelningarna? Då kan ett elektriska arbetsfordon vara lösningen för just Ert bolag och verksamhet. Anpassningar görs på fordonen efter behov och önskemål. 

kora elfordon inomhus

Kör inomhus & utomhus

Tack vare att våra fordon drivs på 100% el släpper de inte ut några avgaser vilket i sin tur gör att de kan köras både inomhus och utomhus. Detta skapar i sin tur en stor flexibilitet i fordonen och garanterar utsläppsfria transporter inom bolaget.

Hamnområden och flygplatser

Inom denna typ av anläggningar passar vår Pulse 4 helt perfekt. Med vårt unika Quick Clip system skapas många olika möjligheter med snabb växling av gods som ska ut på olika platser inom området. Genom att ha ett fåtal fordon och ett större antal påbyggnationer skapas ett effektivt arbetsflöde som både sparar tid och pengar.

Flygplats Industri

FIP - Första Insats Person

När larmet går gäller det att vara snabbt på plats. Våra fordon kan anpassas för att fungera som FIP-fordon tills dess att räddningstjänsten är på plats.

Här finns det plats för både hjärtstartare, sjukvårdsutrustning, brandskyddsutrustning och mycket mer. Anpassningar kan göras till just Ert företags behov.

FIP