Park- och trädgårdsskötsel

Ligier Professional tillverkar elektriska arbetsfordon speciellt anpassade för parkskötsel och andra grönytor. Samtliga av våra fordon drivs av 100% el. Pulse 4 har en kraftig konstruktion för att klara tunga arbetsuppgifter som parkskötsel ibland kan innebära. Stabil med bra väghållning gör att du kör tryggt och säkert i miljö där bilar i normala fall inte är tillåtna. Våra bilar är utrustade med framhjulsdrift vilket ger en högre säkerhet samt gör det enklare att köra uppför i backar även vid full last baktill.

100% elektriskt arbetsfordon perfekt för parkskötsel. Här med bevattningsaggregat och vattenslang för enkelt bevattning av växer.
Liten lastbil som drivs på 100% el. Utrustad med flak. Man med spade i handen och en säck jord på axeln. Parkarbetare.

Skräddarsy efter Ert företags behov

Chassi som är anpassningsbart för flera olika konfigurationer. Beställ bilen utan påbyggnation och anpassa efter eget behov med Quick Clip System eller välj utprovade fabrikslösningar. Välj vad som passar just Ert företags behov. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ligier Professional lastbil. Liten lastbil med flak och högtryckstvätt. 130 bar och 200 liter vattentank.
Ligier Professional arbetsfordon för trädgårdsskötsel. Liten lastbil med flak, vattenslang och blått bevattningsaggregat.
Elektriskt arbetsfordon från Ligier Professional. Liten lastbil med flak och lövgaller. Perfekt vid parkskötsel.
Ligier Profesional Pulse 4 arbetsfordon. Flak med hydraulisk tippfunktion.
SnabbKonfigurationssystem med en bas och utbytbara påbyggnader. Med Quick Clip System kan du enkelt byta mellan skåp och flak utan verktyg.

Video parkskötsel

Säkerhet

Ligier Professional-serien har utvecklats med fokus på säkerhet och komfort, både aktivt och passivt.
Kraftigt aluminiumchassi, förarkupén placerad bakom hjulhus och trepunktsbälten är några av fördelarna. Tilltagna zoner och material som absorberar kraften vid en eventuell kollision och skyddar de elektriska komponenterna. Ligier Professional Pulse 4 har klarat samtliga 3 krocktester enligt 2007/46/CE. Framhjulsdrift, individuell hjulupphängning och skivbromsar runt om är några av fördelarna.

Lätt lastbil i krocktest mot vägg.
Fordon för parkskötsel. Lätt lastbil med tippbart flak och lövgaller. Man i arbetskläder.
Lätt lastbil med flak. man som håller en motorsåg i handel för att utföra parkskötsel.
Man med lövblås som blåser bort höstlöv i en park. Liten lätt lastbil i bakgrunden.
Liten vit lastbil med flak och litet släp baktill.